Vielsesdagen er en av de fineste og viktigste dagene i livet ditt. Det er dagen da alle dine drømmer skal realiseres, fra brudekjole og bukett til lokale og blomster. Selv om den kanskje blir annerledes i år – eller til og med utsatt – kan du fremdeles få en fantastisk fin dag.

Gjør den store dagen til en uforglemmelig opplevelse for både deg og gjestene, med fantastiske blomster og nydelig pynt.

Bryllupsfeiring i en ny tid

Hittil i år er det satt flere begrensninger på antall mennesker som kan være samlet, så dette er også noe du må følge dersom du likevel ønsker å arrangere bryllupet ditt. Husk avstandsreglene gitt av Folkehelseinstituttet, og legg til rette for at gjestene kan holde avstanden.

Dette kan selvfølgelig være vanskelig, og derfor velger mange å utsette. Husk at det er flere som er i samme situasjon, og de fleste leverandører er behjelpelige med å finne nye og innovative løsninger. Den ekstra tiden kan du bruke på å gjøre drømmebryllupet til en realitet.

Husk detaljene

Dekor i kirken, lokalet eller på et annet sted dere skal vies gir seremonien det lille ekstra. Tilpass dekoren etter personlighet og lokale – da blir det ekstra flott! Dette hjelper vi deg med, slik at du også kan ta med blomsterdekorasjonene videre til selskapslokalet.

Om flere brudepar skal vies samme dag, kan det være en god idé å spleise på blomsterdekoren. Tenk nøytrale farger, og gå sammen om dekoren. Da blir det både rimeligere for dere, og hyggeligere for gjestene.

Hvis du må utsette bryllupet eller velge en annen løsning enn du hadde tenkt, kan du bruke tiden på å snakke med oss om alternative løsninger. Blomsterdekoratøren vår kan bidra med nye ideer, som gjør at bryllupet blir akkurat slik du drømmer om.

Blomster-i-kirken---bryllup.jpg
Et vakkert pyntet vigselsted er det første som møter dere og gjestene. Her settes standarden for dagen.

Blomsterdekor-i-kirken-bryllup-2.jpg
Vakker dekorasjon på alteret skal matche resten av dekoren i kirken.​

Blomster--benkerader---kirken.jpg
Små buketter på hver benkerad kan også tas med videre til selskapslokalet for å pynte opp stolene.​

blomster---kirketrappen.jpg
Et vakkert pyntet inngangsparti ønsker gjestene velkommen. Det er her de første bildene av de nygifte blir tatt, så det er viktig at det er pent pyntet.​

Et helhetlig selskapslokale

Brudebuketten er ofte det viktigste for bruden, og det er nettopp henne buketten skal matche. Samme regel gjelder ikke for borddekor. Den skal passe til selskapslokalet, og skape en helhet som utstråler brudeparets personlighet.

For å få til det må utrykket være det samme, men ikke nødvendigvis med de samme blomstene. Du får et mer spennende uttrykk om du for eksempel beholder fargene, men bytter ut noen elementer eller blomster.

Nydelig blomsterdekor på hver stol løfter også totalopplevelsen for gjestene, og sikrer et helhetlig uttrykk i lokalet. Dersom du arrangerer et bryllup før corona-situasjonen er over, må du selvfølgelig også sikre at avstandsregler er fulgt og at du ikke ber flere folk enn tillatt.

Blomster-og-dekor-til-bryllupsbordet.jpg
Nydelig blomsterdekor på hver stol løfter helhetsinntrykket for gjestene.​

Pynt et vakkert bord

Ingenting sier velkommen som et vakkert pyntet bord. Gi gjestene en liten overraskelse med kuvertpynt idet de setter seg til bords. 
Hos oss får du hjelp til å finne riktig uttrykk – du kan til og med få laget kuverter gjestene kan ta med seg hjem. Bare fantasien setter grenser!

Pynt-med-godteri-på-bryllupsbordet.jpg
Kuvertpynt! En liten overraskelse til gjestene når de setter seg til bords

blomster-og-dekor-på-bryllupsbordet.jpg
Brudebuketten skal være et smykke for bruden, og den skal passe til kjolen og personligheten hennes. Bordpynten skal passe til lokalet.

Blomster-i-håret.jpg
Blomster i håret, eller et blomstrende armbånd setter litt ekstra stas på forloveren.

Snakk med oss i forkant om hvilket uttrykk du ønsker. Vil du ha et løst og romantisk preg over lokalet, eller ønsker du noe moderne og stilrent? Uansett hva du velger, vil gjestene bli møtt med et nydelig pyntet lokale.

Brudepar-brudebil-bryllupslokalet.jpg
Husk at festen starter allerede ved inngangspartiet. Mange velger å ta dekorasjonene fra kirken videre med til festlokalet.

Se flere bilder av brudebuketter 

Ta kontakt med oss for en prat om brudebuketten og blomster til bryllupet:
T: 38 02 24 43
Brudebuketter-kolasj-2.jpg